Novetats

Sant Quirze del Vallès signa el pacte GECODIT
Els pactes GECODIT permeten que ajuntaments, operadores i representants de la ciutadania arribin a un consens per al desplegament de les infraestructures de telefonia mòbil als municipis
+ Més informació
El Centre de Recerca de l'EPSI signa un nou projecte amb l'Ajuntament de Barcelona
El Nou projecte signat preveu l’elaboració de recomanacions per la classificació de les entitats civils de la ciutat de Barcelona i s’emmarca dins de la nova Noció de Govern Obert. 
+ Més informació
El GRISC s'integra a l'EPSI
El Centre de Recerca en Governança del Risc s'ha incoporat a l'estructura del l'Escola de Prevenció i Seguretat Integral de la Universitat Autònoma de Barcelona.
+ Més informació
La Fundació de la Universitat Autònoma de Barcelona esdevé el soci acadèmic de la Xarxa Leading Cities a Espanya
La participació de Barcelona a la xarxa “Leading Cities” es consolida després de la signatura de un “Memorandum of Understanding” entre la vicepresidenta executiva de la Fundació UAB, Montserrat Balagueró, i el president de Leading Cities Michael Lake.
+ Més informació
Leading Cities participa a la Smart City Expo World Congress 2014
A través del seu president, Michael Lake, i el coordinador local, Joaquín Rodríguez, Leading Cities ha estat present a la Smart City Expo World Congress 2014.
+ Més informació
Màster en Analista de Intel·ligència: Edició Barcelona
La societat de la informació i del coneixement demanda a les institucions i a les empreses realitzar una activitat sistemàtica d'obtenció, anàlisi i difusió de coneixement especialitzat per a la presa de decisions, com a resposta als reptes derivats d'un entorn creixentment interconnectat i en canvi constant.
+ Més informació